Telefoonservice

Telefoonservice

Je bent aan het koken, een medewerker vraagt je iets en de telefoon gaat. Herken je dit? Je hebt nauwelijks de tijd om goed te kunnen koken, leiding te nemen en de telefoon aan te nemen. Je kunt iemand neerzetten die alleen maar de telefoontjes voor je aanneemt, maar het komt zelden voor dat je iedere 5 minuten gebeld wordt, toch? Hebtrek.nl heeft daarom de telefoonservice in het leven geroepen.

Wat doet de telefoonservice?
Voor een kleine vergoeding per telefoongesprek zal de Hebtrek Telefooncentrale alle inkomende telefoontjes van je onderneming aannemen door middel van voice over IP, ook wel VoiP genoemd. Hierdoor kan er een extra telefoonlijn aangemaakt worden die gekoppeld zit aan ons telefooncentrale. Zodra een telefoontje van jou onderneming binnenkomt ziet de Hebtrek medewerker de bedrijfsnaam waar naartoe wordt gebeld, een optie om een bestelling aan te nemen en de telefoon door te verbinden naar de zaak.

Hebtrek Medewerker neemt bestelling aan
Zodra een Hebtrek medewerker een bestelling van jou onderneming aan neemt door middel van een telefoontje, zal de medewerker via ons geavanceerde backoffice direct het door de klant gesproken kunnen opzoeken in de productenlijst van je onderneming. Zodra de bestelling rond is vraagt de medewerker de postcode en huisnummer, waarna het systeem de straatnaam en woonplaats toont. De medewerker zal als laatst vragen hoe de klant wenst te betalen. Mocht je een mobiele pin apparaten ondersteunen, dan is dit mogelijk om bij ons te activeren zodat de klant dit telefonisch kan doorgeven. Contante verkopen kan tevens ook!

Hebtrek medewerker verbind naar de zaak
Het kan voorkomen dat een klant jou, een medewerker of de kok wilt spreken in verband met een geplaatste bestelling. De Hebtrek medewerker kan vaak specifieke product- of bestelvragen niet beantwoorden en kan de lijn daarvoor doorverbinden naar je zaak.

Bel 010 311 6856 voor meer informatie of vul het formulier op deze pagina in en wij zullen je zo snel als mogelijk contacteren.

Jouw bedrijf aanmelden?

Doen we!

Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store