Hoe is de restaurantlijst opgesteld?

Hebtrek.nl geeft dynamisch en afhankelijk van een groot aantal factoren een lijst met restaurants weer aan consumenten. Het doel dat wij hebben is om onze klanten restaurants te tonen waar ze waarschijnlijk graag bij willen bestellen. Wij vinden dit een eerlijke manier voor al onze restaurant partners.

De standaard volgorde waarin wij onze restaurants weergeven is wat wij noemen de ‘Beste match’. De belangrijkste factoren die worden gebruikt om de ‘Beste match’ volgorde te bepalen zijn de afstand tot de klant en de ‘Kwaliteitsscore’, die gebaseerd is op beoordelingen. Populariteitsfactoren, zoals het aantal bestellingen dat een restaurant ontvangt, spelen ook een rol bij het opstellen van de lijst. Tijdelijke factoren zoals het weer of drukke tijden kunnen ook van invloed zijn op de volgorde. Ten slotte hebben restaurants, om hun zichtbaarheid te vergroten, de mogelijkheid om hun vermelding te sponsoren zodat ze hoger in de restaurantlijst verschijnen. Restaurants die hier gebruik van maken worden weergegeven als ‘gesponsord’. Meer informatie over de ranking parameters vind je hier: Wat zijn de belangrijkste rangschikkingsparameters?

Aangezien alle factoren aan verandering onderhevig kunnen zijn, is de volgorde van restaurants dynamisch. Je buurman ziet misschien een andere volgorde dan jij, en je zou zelf ook verschillen kunnen zien tussen jouw lijst om 17:00 uur en om 21:00 uur.

Tot slot kun je altijd filters gebruiken om de selectie specifieker te maken of gebruik maken van de sorteeropties die beschikbaar zijn. Wij streven ernaar om steeds de meest relevante lijst voor jou weer te geven, maar smaken verschillen!

Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store