Wat is ‘Snelle Bezorging’?

Bij Hebtrek bieden wij je de optie voor snelle bezorging via onze website en mobiele app. Deze service is beschikbaar bij een select aantal restaurants. Kies je voor snelle bezorging, dan krijgt jouw bestelling voorrang op reguliere bestellingen. Dit betekent dat jouw bestelling als een van de eersten wordt bereid en bezorgd, zelfs tijdens piekmomenten.

Stel je voor: het is 17:00 uur en tien klanten hebben gekozen voor reguliere bezorging. Als jij om 17:15 een bestelling plaatst met snelle bezorging, dan wordt jouw bestelling direct bovenaan de lijst geplaatst. De eerstvolgende beschikbare bezorger zal zorgen dat jouw maaltijd zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Natuurlijk kan er ook een rij ontstaan binnen de snelle bezorgingsoptie, maar zelfs dan zal jouw bestelling nog altijd sneller worden afgehandeld dan bij de reguliere service. Kies snelle bezorging en geniet sneller dan ooit van jouw maaltijd, perfect voor die drukke avonden of als je gewoon niet kunt wachten!

 

Disclaimer: Snelle bezorging kan langer duren vanwege de bereidingstijd in het restaurant en drukte. De tijden die wij vermelden zijn niet bindend en puur indicatief.

Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store