Eigen Website

Een eigen bestelwebsite speciaal voor jou onderneming!

Sluit je direct aan en profiteer van ons platform en marketing!

Een eigen bestelwebsite speciaal voor jou onderneming!

Sluit je direct aan en profiteer van ons platform en marketing!

Direct aanmelden

  • Lage commissie (8%)
  • Omzet verhogen
  • Eigen Website
  • Ontvang meer klanten

Door op ‘restaurant aanmelden’ te klikken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Een eigen bestelwebsite

Vele ondernemers lopen tegen problemen aan. Eén daarvan is: Hoe zorg ik ervoor dat ik meer geld in mijn portemonnee overhoudt? Het antwoord daarop is eigenlijk vrij simpel. Door op kosten te besparen door middel van alternatieven.

 

Ontvang van Hebtrek.nl een eigen website, betaal 8% commissie en ontvang wekelijks uitbetalingen. Het is zelfs mogelijk om een eigen app te verbinden met je website! Hierdoor kun je klanten binden en is het mogelijk om iedere gebruiker een persoonlijke korting te geven. Een eigen website ontvang je gratis na aanmelding. Een eigen app is in overleg te realiseren, maar zitten maandelijkse kosten aan verbonden.

Heb je vragen? Stuur een mail naar [email protected], zodat wij u kunnen voorzien van antwoorden.

Verhoog je omzet

Met Hebtrek.nl krijgt je zaak voor maar 8% commissie een digitale boost. Een aangesloten restaurant ontvangt gemiddeld €35.000 per jaar meer omzet. Dat is altijd mooi meegenomen en jij kan de volgende zijn!

Meer klanten

Met duizenden bezoekers op ons platform sta je direct in de kijker van onze bezoekers. Vergroot je zichtbaarheid en bereik door een nieuwe doelgroep aan de trekken middels Hebtrek.nl.

Kennis

Wij staan altijd voor je klaar. Doordeweeks en in het weekend. Heb je hulp nodig omtrent het efficiënt verwerken van bestellingen of wil jij je bedrijf nog succesvoller maken? Vraag telefonisch of persoonlijk advies.

Marketing

Online vindbaarheid is belangrijk. Wij zijn actief online aan het adverteren voor zowel het platform als individuele restaurants op ons platform. Wij kunnen samenwerken met het uitwerken van marketingplannen voor jou restaurant!

Meestgestelde vragen
Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store