Eigen Mobiele App

Eigen Mobiele App

Opzoek naar een goed, stabiel en voordelige eigen mobiele app? Dan heb je de juiste partij gevonden.

Een eigen mobiele app

Veel ondernemers lopen tegen één probleem aan. Hoe zorg ik ervoor dat ik meer geld in mijn portemonnee overhoudt? Het antwoord daarop is niet moeilijker dan dat je zou denken. Je kunt namelijk zeer eenvoudig kosten bespraken om naar alternatieve diensten te kijken. Je hebt één daarvan goed gevonden. Wij hanteren een eerlijke prijs en maken graag van onze woorden daden.

 

Hoe werkt een eigen app via Hebtrek.nl?
Ontvang van Hebtrek.nl een eigen mobiele app in de App Store en Google Play Store, betaal geen commissie en ontvang al het geld wat via je app binnenkomt daadwerkelijk zelf op je rekening. Het is zelfs mogelijk om een eigen app te verbinden met je website! Hierdoor kun je klanten binden en is het mogelijk om iedere gebruiker een persoonlijke korting te geven. Een eigen mobiele app is al verkrijgbaar vanaf €1 per dag.

 

Bel 010 311 6856 voor meer informatie of vul het formulier op deze pagina in en wij zullen je zo snel als mogelijk contacteren.

Jouw bedrijf aanmelden?

Doen we!

Beta tester worden

Wil jij vandaag al toegang tot het nieuwe Hebtrek.nl platform? Dat kan! Doe mee aan onze beta tester project en wees één van de eerste met toegang tot het nieuwste platform.


Voordelen
Wees de eerste in de gemeente Nissewaard, waar het platform gelanceerd wordt, die een maaltijd kan bestellen bij jouw favoriete (fastfood) restaurant of nachtsuper via Hebtrek.nl.