Donatie – #ikredhetnietmeer

Doneer en help Nederlanders met een kleine beurs aan een warme maaltijd!

Jouw bijdrage helpt. Hebtrek heeft met verschillende restauranthouders afspraken gemaakt, zodat maaltijden voor gereduceerd tarief ingekocht kunnen worden.

Doneer en help Nederlanders met een kleine beurs aan een warme maaltijd!

Jouw bijdrage helpt. Hebtrek heeft met verschillende restauranthouders afspraken gemaakt, zodat maaltijden voor gereduceerd tarief ingekocht kunnen worden.

Direct doneren

  • Help de lokale gemeenschap
  • Elke euro maakt al verschil

[doneren_met_mollie]

Door op ‘doneer’ te klikken ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden – Donatie & Privacy Statement

Doneer en help Nederlanders met een kleine beurs aan een warme maaltijd!

Wij hebben in Rotterdam-Zuid, Spijkenisse, Hoogvliet en de omliggende regio’s restaurants die graag de mensen met een kleine beurs in onze samenleving willen helpen, door wekelijks een gratis warme maaltijd te bieden die ook bezorgt wordt.

De restaurants hebben helaas ook te maken met hoge energiekosten en prijsstijgingen. Om de mensen met een kleine portemonnee niet in de steek te laten, willen wij met deze actie de restauranhouders tegemoetkomen met hun inkoopkosten, zodat ze de warme maaltijd alsnog kunnen blijven maken en geven zonder het risico dat ze zelf in de financiele problemen komen. Daarnaast zorgen wij er dan met z’n alle voor dat de mensen die het financieel niet breed hebben een warme maaltijd ontvangen.

Hoe werkt het?
De mensen die een kleine beurs hebben worden via stichtingen, zoals de voedselbank, benaderd en ontvangen via hen een waardebon (€20). Zo weten wij zeker dat het terecht komt bij diegene die het nodig hebben. Als de waardebon wordt verzilverd zal de restauranthouder een vergoeding met een maximale hoogte van de waardebon krijgen.

De persoon die de waardebon heeft zal in de meeste woonplaatsen keuze vrijheid hebben. De deelnemende restaurants tonen wij in een overzicht voor hen en daar mogen ze met 50% korting op de verkoopprijs bestellen en afrekenen met hun waardebon.

Feestdagen
Tijdens de feestdagen proberen wij zoveel mogelijk mensen te helpen. Hopelijk wil jij ons daarbij helpen.

 

Alvast bedankt voor je bijdrage 💚

Top 3 Donateurs

  1. Hebtrek | €1.000,00
  2. Anoniem | €25,00
  3. Mvw | €10,00

Deze lijst wordt wekelijks geüpdatet

Elke euro telt

Door een bijdrage te leveren, ook al is het één euro, help je al de medemens die het niet breed heeft. Hebtrek verzorgd samen met deelnemende restauranthouders een warme maaltijd.

Inflatie

Door de hoge inflatie in ons land en de stijgende (boodschappen)prijzen, komen wij graag in actie voor de mensen die zelf niet de financiële middelen hebben een maaltijd te bestellen.

Ik heb een restaurant

Heb je een eigen restaurant en doe je graag mee aan deze actie? Dan is dat zeer zeker mogelijk! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar [email protected]

Meestgestelde vragen
Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store