Hebtrek Connect

Hebtrek Connect: Gratis POS software

Ontvang bestellingen van Hebtrek.nl, je eigen website en andere platformen zoals Thuisbezorgd.

Wat is Hebtrek Connect eigenlijk? Simpel gezegd: Een programma voor op je computer of kassasysteem wat draait op Windows die alle Hebtrek.nl bestellingen, of het nu een telefonische bestelling is die is aangenomen door onze centrale of via de website, afdrukt zodra ze verwerkt zijn. Tevens is het mogelijk om een koppeling aan te vragen voor je eigen website en andere platformen. Bestellingen komen binnen 5 seconden na plaatsen binnen in Hebtrek Connect.

Hebtrek Connect zorgt ervoor dat je huidige bonprinter of A4 printer de bestelling automatisch afdrukt. Je kunt tevens de bestelgeschiedenis terug bekijken en bestellingen opnieuw afdrukken. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe bestellingen voor bezorging of afhaal aan te nemen. Je kunt de klant laten betalen via een iDeal link van Hebtrek. Dit heet een betaalverzoek.

Wij gebruiken de software sinds eind 2021 en het bevalt ons goed. Je kan sinds kort ook een koppeling maken met Thuisbezorgd en UberEats. Dit maakt alles een stuk makkelijker. Eén programma voor al je bestellingen. Daarnaast kan je de bezorgdienst van Hebtrek inschakelen ongeacht via welke website er is besteld. Top service!

Thomas

ThomasEigenaar - Snackie

Laatste update: De laatste update is versie 2.3.6 en bevat een nieuw uiterlijk voor de POS overzicht

Ontdek onze veelzijdige Kiosken – De sleutel tot efficiënte bedrijfsvoering

Met onze Kiosken brengt u uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau. Kies voor kopen, huren of implementeer onze Hconnect software op uw bestaande kiosk. Geniet van voordelen zoals:

  • Eenvoudige Bediening: Gebruiksvriendelijke interface voor personeel en klanten.
  • Snelle Service: Verbeterde klanttevredenheid door efficiënte orderverwerking.
  • Veilige Betalingen: Ingebouwde pinapparaten voor veilige transacties.
  • Naadloze Integratie: Aanpasbaar aan uw huidige systemen.
  • Ondersteuning op Locatie: Installatie en doorlopende ondersteuning door onze experts.

Interesse in onze Kiosken of wilt u meer weten over de opties? Klik op onderstaande knop voor gedetailleerde informatie en contactgegevens.

Wat nou als mijn computer of kassa uit is?
Maak je maar geen zorgen. Wij ontvangen een melding, indien Hebtrek Connect de bestelling niet heeft geaccepteerd. In dat geval bellen wij je binnen 10 minuten na plaatsing van de bestelling en overleggen hoe wij dit probleem samen met jou kunnen oplossen.

Hoe koppel ik me eigen website of een andere platform?
De koppeling is zeer eenvoudig te regelen, afhankelijk van wat voor een website je hebt en wie je provider is. Als je gebruik maakt van een WordPress/Woocommerce website, dan kan je met onze plug-in (aan te vragen via [email protected]) je website koppelen aan onze infrastructuur. Product aanpassingen via Hebtrek worden dan gelijk op je website doorgevoerd. Als je een koppeling wilt met een andere platform, neem dan contact met ons op via [email protected].

Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store