Bezorgservice

Schakel bezorghulp in voor je restaurants via de Hebtrek Bezorgservice!

Sluit je direct aan en profiteer.. laat ons al je bestellingen, van eigen website, Hebtrek.nl tot aan alle andere bekende platformen bezorgen.

Schakel bezorghulp in voor je restaurants via de Hebtrek Bezorgservice!

Sluit je direct aan en profiteer.. laat ons al je bestellingen, van eigen website, Hebtrek.nl tot aan alle andere bekende platformen bezorgen.

Samenwerken met bezorging

  • Lage commissie
  • Wij bezorgen al je bestellingen
  • Geen bezorgpersoneel nodig
  • Geen aankoopkosten voor voertuigen nodig
  • Geen extra verzekeringen nodig

Door op ‘restaurant aanmelden’ te klikken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Hebtrek Bezorgservice

Binnen Spijkenisse, Rotterdam-Zuid en West, Schiedam, Vlaardingen, Rijswijk en Wateringen heeft Hebtrek.nl haar eigen bezorgservice. Met 10 tallen fietsen en scooters en voldoende (elektrische) mini auto’s voor grote bestellingen zijn wij de bezorgservice voor restauranthouders. Wij kunnen je maaltijden binnen 30-40 minuten na plaatsing bij uw klanten krijgen. Dit geldt niet alleen voor bestellingen die via Hebtrek.nl binnen komen, maar wij kunnen ook bestellingen van uw eigen website of andere platformen bezorgen. Hiervoor sluit u een samenwerkingscontract af die maandelijks opzegbaar is. Er zitten geen kosten aan verbonden, u betaald slechts voor de bestellingen die wij bezorgen en bespaart hierdoor op personeelskosten, voertuigkosten en verzekeringen.

Bezorgservice inschakelen

Het is mogelijk om de Hebtrek Bezorgservice in te schakelen voor uw onderneming. De bezorging wordt uitgevoerd door Hebtrek Diensten B.V. en de kosten brengen wij op uw wekelijkse factuur in rekening. Wij zorgen dat alle bestellingen zo snel en efficiënt als mogelijk aan komt bij uw klant. U heeft bij het gebruik maken van deze dienst geen zorgen om extra personeel te werven met als gevolg hoge personeelskosten, voertuigen huren en verzekeringen afsluiten. U betaal slechts als er een bestelling binnen komt.

Gegevensverwerking Bezorgservice

Wij verwerken en verstrekken de gegevens aan Hebtrek Diensten B.V. (bezorgdienst) die noodzakelijk zijn om de bezorging uit te voeren. Dit zijn, naam, adres, plaats en telefoonnummer. Voor meer informatie of verwijderverzoek bekijk onze Privacy Policy.

Eigen bezorgservice

Wilt u liever zelf de bezorgers in dienst nemen en heb je alleen e-bikes nodig? Wij leveren een betrouwbare, stevige en snelle e-bike aan voor een goede prijs.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 311 6856. Heeft u liever dat wij langskomen? Dat kan geregeld worden. Klik hier om naar ons contact pagina te gaan en maak via daar een afspraak met ”en van onze vertegenwoordigers. Vergeet niet uw bedrijf gratis bij ons aan te melden voor het platform. Wij leveren namelijk alleen producten en diensten aan bestaande klanten.

Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store