Bezorgservice

Vragen? Bel ons!

010 311 6856

Hebtrek Bezorgservice

Binnen Spijkenisse, Rotterdam-Zuid en West, Schiedam, Vlaardingen, Rijswijk en Wateringen heeft Hebtrek.nl haar eigen bezorgservice. Met 10 tallen fietsen en scooters en voldoende auto’s voor grote bestellingen zijn wij de bezorgservice voor restauranthouders. Wij kunnen je maaltijden binnen 30 minuten na plaatsing bij uw klanten krijgen.

Gratis bezorgservice inschakelen

Het is mogelijk om de Hebtrek bezorgservice in te schakelen voor jou onderneming. Wij zorgen dat alle bestellingen bij jouw klanten warm aankomen. Je hebt geen zorgen om extra personeel te werven met als gevolg hoge personeelskosten, voertuigen huren of kopen en een systeem per maand te betalen die het proces stroomlijnt.


Eigen bezorgfiets

Wil je liever zelf de bezorgers in contract nemen bij je eigen bedrijf en heb je alleen e-bikes nodig? Wij leveren een betrouwbare, stevige en snelle e-bike aan voor een aantrekkelijke prijs.

Wil je hierover meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 311 6856. Heb je liever dat wij langskomen? Dat kan geregeld worden. Geef dit telefonisch aan ons door, zodat er direct een afspraak gepland kan worden. Vergeet niet je bedrijf gratis bij ons aan te melden voor het platform. Alleen dan kunnen wij een bezorgfiets snel voor je restaurant in orde maken.

Download de app
Kijk, kies en geniet!
Ontdek het op Google Play Ontdek het op App Store