Bezorgservice

Vragen? Bel ons!

010 311 6856

Hebtrek Bezorgservice

Binnen de gemeente Nissewaard heeft Hebtrek.nl haar eigen bezorgservice. Met 10 tallen fietsen en scooters en voldoende auto’s voor grote bestellingen zijn wij de bezorgservice voor Spijkenisse en omgeving. Wij kunnen uw maaltijden binnen 30 minuten na plaatsing bij uw klanten krijgen.

Gratis bezorgservice inschakelen

Het is mogelijk om de Hebtrek bezorgservice in te schakelen voor jou onderneming. Wij zorgen dat alle bestellingen bij jouw klanten warm terechtkomen, zonder dat je zelf personeel, voertuigen en een systeem hoeft te verzorgen die het proces stroomlijnt.


Eigen bezorgfiets

Wil je liever zelf de bezorgers in contract nemen bij je eigen bedrijf en heb je alleen e-bikes nodig? Wij werken exclusief samen met Emkeslease in de gemeente Nissewaard en kunnen hierom een betrouwbare, stevige en snelle e-bike aan u leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 311 6856. Hebt u liever dat wij langskomen? Dat kan geregeld worden. Geef dit telefonisch aan ons door, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Beta tester worden

Wil jij vandaag al toegang tot het nieuwe Hebtrek.nl platform? Dat kan! Doe mee aan onze beta tester project en wees één van de eerste met toegang tot het nieuwste platform.


Voordelen
Wees de eerste in de gemeente Nissewaard, waar het platform gelanceerd wordt, die een maaltijd kan bestellen bij jouw favoriete (fastfood) restaurant of nachtsuper via Hebtrek.nl.